Esimerkkejä töistämme

Brändin ja
saitin uudistus

Lapelland.fi

Verkkokaupan uudistus

motonet.fi

Verkkokaupan uudistus

kotirobo.fi

Verkkokaupan
ja
brändin kehitys

keskisenkello.fi

Verkkokaupan
ja
brändin kehitys

Hyvinvoinnin.fi

Verkkokaupan uudistus

disturb.fi

Verkkokaupan uudistus
ja markkinointiviestinnän konseptointi

casagrande.fi

Verkkokaupan kehitys

lifeworks.fi

Verkkokaupan uudistus
ja markkinointiviestinnän konseptointi

wello2.fi

Verkkokaupan
ja brändin kehitys

superled.fi

Verkkokaupan
ja brändin kehitys

klsport.fi

Vastuullisuusviestintää

ivalo.com

Joitain asiakkaitamme

Joitain asiakkaitamme

Asiakkaidemme kokemuksia

Wello2 Different

“Different oli erinomainen kumppani toteuttamaan verkkokauppauudistus WellO2:lle. Heidän kykynsä ja intonsa perehtyä WellO2-käyttäjän maailmaan teki vaikutuksen, ja se näkyy lopputuloksessa.”

Tuomas Mattelmäki
Chief Executive Officer
Hapella Oy / WellO2

Maskun kalustetalo Different

“Yhteistyö Differentin kanssa on aina ketterää ja kehittävää. Kun brief on selkeä, Different perehtyy asioihin antaumuksella. Differentin työmallit ovat hankkeissa asiakkaita kuuntelevia ja samalla myös organisaatiota kehittäviä. Mikä parasta, pöytään tulee aina useampi selkeä mielenkiiintoinen ehdotus punnittavaksi.”

Ville Heinonen
Markkinointijohtaja
Maskun Kalustetalo

LifeWorks Different

“Saimme suosituksen Differentistä, kun etsimme Lifeworksin palvelu- ja verkkokauppauudistukseen ketterää kumppania. Matti & Markus loivat erinomaiset konseptivaihtoehdot, joita oli ilo testata potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Yhteistyö oli paitsi sujuvaa, myös hauskaa. Jokainen uudistusta kaipaava verkkopalvelu kannattaisi vetää Differentin mankelin läpi!​”

Linda Neiglick
Head of Operations & Customer Experience​
MPS Lifeworks

Otava Different

“Differentin kanssa on mahtava työskennellä, joka tapaamisen jälkeen on innostunut fiilis. Uteliaisuus, ideoiden testaaminen ja bisneksen nopea sisäistäminen on olleet ihan parhaita juttuja. En malta odottaa seuraavaa projektia Differentin kanssa!”

Noora Al-Ani
Business Manager, Digital Publishing
Kustannusosakeyhtiö Otava

Piiloset Different

“Differentin Markuksen ja Matin kanssa on ollut mahtava matka Piilosetin liiketoiminnan kehittämisessä ja uuden ideoinnissa. Tapaamiset ovat olleet tehokkaita ja innovatiivisia, samalla erittäin hauskoja. Matti ja Markus nappaavat hienosti kiinni ydinasioista ja työskentely heidän kanssaan sujuu rennosti, mutta erittäin asiantuntevasti.”

Riikka Järvinen
Toimitusjohtaja
Piiloset / Finnsusp

Tammer Brands Different

“Löysimme Differentin suosituksen kautta. Yhdessä tekemämme projekti helpotti huomattavasti merkittävän IT-hankkeemme tarjousvaihetta ja läpivientiä. Differentin henkilöt ovat todella innovatiivisia ja omaavat out-of-the box ajattelun.”

Vesa Mäenpää
Kaupallinen johtaja
Tammer Brands

Keskisen Kello Different

“Differentin kaverien kanssa työskentely on hyvin innostavaa ja mieltä avaavaa. Konseptointi ja copyt ovat huippuluokkaa, joissa on hienosti syvennytty asiakasyrityksen ja sen asiakkaiden sielunelämään. Täältä iso kiitos ja suositus!”

Joonas Tallniemi
Chief Operating Officer
Keskisen Kello

Linkosuon leipomo Different

”Kohtasimme Differentin Markuksen ja Matin Kilpailuetu- ja asiakaslupaus valmennuksessa. Yhteistyö auttoi meitä hahmottamaan liiketoimintamahdollisuuksia verkkoympäristössä. Differentillä on kyky kuvittaa ja sanoittaa kokonaisuuksia, jotka ovat asiakkaalla vasta ajatuksen siemenenä. Toimintatapa on vikkelää ja eteenpäin vievää.”

Suvi Urvikko-Mäkivaara
Director Of Development
Linkosuon Leipomo

Ihan vaan kokeilumielessä

Vaikkei tarve olisikaan vielä ihan kirkkaana mielessä, kannattaa siitä silti höpötellä ääneen asiantuntijan kanssa. Olemme aika huonoja myyntimiehiä, joten tyrkytystä ei tarvitse pelätä.

OTA YHTEYTTÄ