Ota yhteyttä
Loading...
Meistä2022-03-16T12:25:34+00:00

Uutta ja jännittävää saa nyt tutun turvallisesti

Sinulla on idea, josta olet innoissasi. Näet edessäsi paljon mahdollisuuksia, muttet tiedä miten lähteä etenemään. Haluat erottautua ja luoda asiakkaillesi hienoja kokemuksia – mutta ilman yliresursointia ja turhaa stressiä.

Different on olemassa, jotta suomalaiset yritykset voisivat olla rohkeita turvallisesti ja löytää siten uutta liiketoimintaa. Käytämme mitattavia liiketoiminta- ja palvelumuotoilun, konseptisuunnittelun ja tarinankerronnan työkaluja luomaan uutta bisnestä sinne, missä sitä ei vielä äsken ollut. Koska kaikki tekemisemme on aina käyttäjälähtöistä, suunnittelemme vain ratkaisuja, joille on todistettavasti arvoa sinulle ja asiakkaillesi.

Ota yhteyttä

Ihan vaan kokeilumielessä

Vaikkei tarve olisikaan vielä ihan kirkkaana mielessä, kannattaa siitä silti höpötellä ääneen asiantuntijan kanssa. Olemme aika huonoja myyntimiehiä, joten tyrkytystä ei tarvitse pelätä.

OTA YHTEYTTÄ

About My Work

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Recent Works

Recent Posts