Project Description

Tammer Brands – Design sprint

Tammer Brandsin B2B-verkkokaupassa oli tullut kehityksen rajat vastaan. Mutta ennen kuin uuden kaupan tarjouspyyntöä IT-taloille edes osattiin ruveta tekemään, täytyi luoda käsitys käyttäjien kehitystoiveista ja uuden kaupan kattokonseptista. Siihen design sprint sopi menetelmänä mainiosti.

Sprinttiviikon aikana tutustuimme käyttäjien haasteisiin ja toiveisiin,  määritimme keskeiset toiminnallisuudet ja piirsimme wireframe-tason prototyypin, jota validoimme käyttäjillä. Projektin seurauksena Tammer Brandsille muodostui selkeä kuva siitä, millaista palvelua he lähtevät teknisen tahon kanssa toteuttamaan.

PROJEKTIN VAIHEET
  • Laadulliset asiakashaastattelut
  • Design sprintin suunnittelu ja fasilitointi
  • Verkkopalvelun wireframe-prototyypin suunnittelu
  • Prototyypin käyttäjätestaus
  • Projektin teknisen määrittelyn tuki
LUE LISÄÄ DESIGN SPRINTISTÄ

“Löysimme Differentin suosituksen kautta. Yhdessä tekemämme projekti helpotti huomattavasti merkittävän IT-hankkeemme tarjousvaihetta ja läpivientiä. Differentin henkilöt ovat todella innovatiivisia ja omaavat out-of-the box ajattelun.”

VESA MÄENPÄÄ - TAMMER BRANDS

Ihan vaan kokeilumielessä

Vaikkei tarve olisikaan vielä ihan kirkkaana mielessä, kannattaa siitä silti höpötellä ääneen asiantuntijan kanssa. Olemme aika huonoja myyntimiehiä, joten tyrkytystä ei tarvitse pelätä.

OTA YHTEYTTÄ