Project Description

Piiloset – Digitaalisen liiketoiminnan konseptointi

Piiloset on Suomen ainoa linssien valmistaja – ja vieläpä huippulaadukas sellainen. Mutta miten perinteikäs valmistava yritys voisi saada uutta kassavirtaa digitaalisesta kuluttajakaupasta?

Vedimme yhdessä johtoryhmän kanssa verkkoliiketoiminnan strategiapajat, joista syntyi aihioita liiketoimintakonsepteille. Muotoilimme sen jälkeen konsepteista asiakkailla testattavia materiaaleja, joista saatiin tietoa strategisten päätösten tueksi. Yhteinen matka jatkuu kohti julkaistavia palveluita.

PROJEKTIN VAIHEET
  • Verkkoliiketoiminnan strategiatyöpajojen suunnittelu ja fasilitointi
  • Markkinatutkimus ja laadulliset asiakashaastattelut
  • Vaihtoehtoisten verkkoliiketoiminnan kattokonseptien muotoilu
TUTUSTU PIILOSETIIN

“Differentin Markuksen ja Matin kanssa on ollut mahtava matka Piilosetin liiketoiminnan kehittämisessä ja uuden ideoinnissa. Tapaamiset ovat olleet tehokkaita ja innovatiivisia, samalla erittäin hauskoja. Matti ja Markus nappaavat hienosti kiinni ydinasioista ja työskentely heidän kanssaan sujuu rennosti, mutta erittäin asiantuntevasti.”

RIIKKA JÄRVINEN - PIILOSET

Ihan vaan kokeilumielessä

Vaikkei tarve olisikaan vielä ihan kirkkaana mielessä, kannattaa siitä silti höpötellä ääneen asiantuntijan kanssa. Olemme aika huonoja myyntimiehiä, joten tyrkytystä ei tarvitse pelätä.

OTA YHTEYTTÄ