Project Description

Lifeworks

Lifeworks oli lanseeraamassa kuukausimaksullista urapalvelua, jollaista Suomessa ei ennen ollut tehty. Verkkopohjaisten kurssien sisällöt olivat jo pitkällä, mutta ennen julkaisua piti hioa vielä ostoputki ja viestit kuntoon: miten sivustolla vierailevat saataisiin innostumaan palvelusta ja ryhtymään tilaajiksi.

Suunnittelimme palvelun keskeiset kaupalliset UI-näkymät ja sisällöt arvolupauksineen, joita testasimme laadullisesti Lifeworksin asiakkailla ennen palvelun julkaisua. Julkaisun jälkeen olemme saaneet olla mukana kehittämässä palvelun konseptia ja sisältöjä jatkuvasti asiakkailta oppien.

PROJEKTIN VAIHEET
  • Asiakashaastattelut
  • Verkkopalvelun konseptointi
  • Markkinointiviestinnän konseptointi
  • UX-konsultointi
TUTUSTU LIFEWORKSIIN

“Saimme suosituksen Differentistä, kun etsimme Lifeworksin palvelu- ja verkkokauppauudistukseen ketterää kumppania. Matti & Markus loivat erinomaiset konseptivaihtoehdot, joita oli ilo testata potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Yhteistyö oli paitsi sujuvaa, myös hauskaa. Jokainen uudistusta kaipaava verkkopalvelu kannattaisi vetää Differentin mankelin läpi!​”

Linda Neiglick - MPS Lifeworks

Ihan vaan kokeilumielessä

Vaikkei tarve olisikaan vielä ihan kirkkaana mielessä, kannattaa siitä silti höpötellä ääneen asiantuntijan kanssa. Olemme aika huonoja myyntimiehiä, joten tyrkytystä ei tarvitse pelätä.

OTA YHTEYTTÄ