Esittelyt

MARKUS SILASTE
Viestintä | Strategia | Palvelumuotoilu

Markus on copywriter-taustainen palvelumuotoilija ja markkinointistrategi. Markuksen asiakkuuksia ennen Differentiä ovat olleet mm. Volvo, Skanska, ABB, Teleste, SAK ja Scandinavian Outdoor. Markuksen erikoisosaamista on laajojen kokonaisuuksien strateginen hahmottaminen, luova kaupallinen kirjoittaminen sekä viestinnän suunnittelu.

MATTI VAHTERA
Käytettävyys | Visuaalisuus | Palvelumuotoilu

Matti on AD:n koulutuksen saanut palvelumuotoilija, joka on ennen Differentin perustamista kiertänyt suurin piirtein kahden käden verran erilaisia mainos- ja designtoimistoja sekä ollut mukana yhdessä startupissa. Matin asiakkaita ovat vuosien varrella olleet mm. OP, Holiday Club, Nordic Choice Hotels ja Lontoossa työskennellessään Viacom. Matin erikoisosaamista on digitaalinen palvelumuotoilu, työpajojen ja sprinttien fasilitointi sekä ketterä konseptisuunnittelu. Hän on myös käynyt Scrum Master -koulutuksen.

Soittele

Puhelinnumerot

Markus: 050 3647 349
Matti: 050 3211 603

Viestittele

Sähköpostiosoitteet

Tule käymään

Osoite

Torkkelinkatu 7 A 3
(Sisäänkäynti Torkkelinkujalta)
00500 Helsinki

Saatavissa hyvin varustetuista neuvotteluhuoneista

Saatavilla hyvin varustetuista neuvotteluhuoneista

Uskomme, että tämän ja huomispäivän kilpailussa pärjäävät parhaiten ne yritykset, jotka ovat valmiita kokeilemaan ennakkoluulottomasti uusia tapoja asiakkaidensa odotusten täyttämiseksi. Jos se tuntuu sinun jutultasi, niin tervetuloa kokeilemaan jotain erilaista.

Kiitos viestistä! Palailemme kärppänä asiaan.
Hmm, viestin lähettämisessä ilmeni ongelma. Laita meiliä!

Voit hyödyntää palveluitamme myös Business Finlandin innovaatiosetelin avulla.

Lue lisää innovaatiosetelistä

YhteIstyökumppanimme

Olemme osa isompaa ammattilaisten verkostoa: käytämme monia yhteistyökumppaneitamme jatkamaan tarvittaessa omaa tarjontaamme. Verkostomme kattaa erityisesti digitaalisen kaupan osaajia.

Verkkokaupan strategia

Leevi tunnetaan kotimaisen verkkokaupan vahvana vaikuttajana. Hän on henkilökohtaisesti tutustunut yli 500 suomalaiseen verkkokauppaan, ja ollut vaikuttamassa suoraan kymmenien yritysten digitaaliseen strategiaan ja verkkokaupan kasvuun. Lisäksi hän on perehtynyt digitaaliseen kauppaan USA:ssa, Kiinassa, Venäjällä sekä eri puolilla Eurooppaa.

www.parsama.com

Kasvumarkkinointi

Mikko ja Mirka tarjoavat systemaattista käytännön apua, jolla digitaalisen markkinoinnin kasvukäyrä saadaan alusta asti ylöspäin.

”Uskomme, että moderni ja tuottava tietotyö, kuten onnistunut kasvumarkkinointi, edellyttää kokonaisvaltaista lähestymistapaa haluttujen tulosten saavuttamiseen. Yksilöiden ja organisaatioiden tavoitteet on sovitettava yhteen sopivalla tavalla.”

www.balanced-growth.fi

eCom-coachaus

Ennen Janica työskenteli Finnairilla ja oli mukana tuplaamassa Finnair Holidaysin myynnin vuodessa. Nyt hän hyödyntää niitä keinoja pk-yritysten verkkokauppojen kasvattamisessa.

Janicalla on yli 10 vuoden kokemus digitaalisen liiketoiminnan tehtävistä tunnetuilla kuluttajabrändeillä kuten Holiday Club, Amer Sports ja Nespresso.

https://www.ignia.fi