Project Description

WellO² – Verkkokaupan konseptointi

WellO² on hengitysharjoituslaite, joka helpottaa ilman kulkemista keuhkoihin heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Tutkitulla laitteella oli jo niin lupaavaa kasvua kenttämyynnissä, että oman D2C-verkkokaupan rakentaminen oli nyt ajankohtaista. Saimme olla apuna kaupan konseptoinnissa ja sen sisältöjen suunnittelussa.

Prosessiin kuului kuluttajien pariin jalkautuminen ja eri sisältölinjojen testaus. Samalla haettiin parempaa ymmärrystä siitä, mitä verkkokaupan ostopolkun varrella kannattaisi viestiä. Tuote nimittäin oli lähes kaikille kuluttajille uusi, eli opetettavaa oli. Konseptointi- ja testausvaiheen jälkeen pystytimme Shopify-kaupan ja teimme siihen tarvittavia hienosäätöjä yhdessä teknisen kumppanin kanssa. Nyt WellO²:sta, suomalaista terveysinnovaatiota, myydään kansainvälisesti jo useamman lokalisoidun kaupan voimin.

PROJEKTIN VAIHEET
  • Laadulliset asiakashaastattelut
  • Markkinointiviestinnän konseptointi
  • Materiaalien testaus asiakkailla
  • Verkkokaupan konseptointi ja pystytys
  • Verkkokaupan sisältöjen suunnittelu
TUTUSTU KAUPPAAN

“Different oli erinomainen kumppani toteuttamaan verkkokauppauudistus WellO²:lle. Heidän kykynsä ja intonsa perehtyä WellO2-käyttäjän maailmaan teki vaikutuksen, ja se näkyy lopputuloksessa.”

TUOMAS MATTELMÄKI - WELLO²

Ihan vaan kokeilumielessä

Vaikkei tarve olisikaan vielä ihan kirkkaana mielessä, kannattaa siitä silti höpötellä ääneen asiantuntijan kanssa. Olemme aika huonoja myyntimiehiä, joten tyrkytystä ei tarvitse pelätä.

OTA YHTEYTTÄ